A2O_logo_brun.png

TEMPEH - PASTA PROVENCALE

Klassiker

4 portioner
  • 320 g tempeh provencale

  • 400 g färsk pasta (fettuccine)

  • 400 g cocktailtomater

  • 100 g babyspenat

  • 2 st Mozzarella

  • 1 bit Parmesan

  • Olivolja

  • Flingsalt

  • Svartpeppar

  1. Sätt ugnen på 200C, lägg cocktailtomaterna på en plåt med flingsalt och olivolja. Baka tomaterna i ugnen 15-20min. När det är 5 minuter kvar, lägg in babyspenaten.

  2. Koka pastan enligt instruktionerna. När den är klar, rör i olivolja.

  3. Värm tempehn i mikron i 2 minuter eller värm i en kastrull

  4. Riv sönder mozzarellan. Mosa tomaterna med en gaffel.

  5. Lägg upp allt på tallrikar, riv över parmesanen, ringla olivolja och strö på nymald svartpeppar och flingsalt.