top of page
A2O_logo_brun.png

Head of Sales sökes till FoodTech Startup 

team-nutrient-1460x852.jpg

Brinner du för mat och hållbarhet och vill vara med och bygga upp en säljorganisationen inom ett av Sveriges mest innovativa startup? Vi söker en driven och engagerad person som vill jobba i ett snabbrörlig företag där det finns oändliga möjligheter för utveckling inom sälj.

 

Om tjänsten 

 

Rollen ger dig möjlighet till att vara med från tidigt stadie och bygga upp en organisation och ansvara för säljområdet HORECA med stor frihet. 

 

”Du kommer tidigt att sätta igång med försäljning och direkt bli bekant med kunder och produkten 

för att sedan påbörja arbetet med att organisera och rekrytera en organisation. I ett startup finns alla möjligheter att skräddarsy uppgifter och rollen för att kunna få ut så mycket potential som möjlighet hos alla medarbetare.” Säger CEO - Adam Engström 

 

Information om företaget 

 

A2O är ett startup inom FoodTech som forskar och producerar nya livsmedel. Målet är att förädla resurseffektiva råvaror till nya smakrika produkter och på så sätt göra skillnad i hela kedjan från jord till bord. Vår första produkt (Tempeh på gula ärtor) släpptes hösten 2017 efter två års forskning och utveckling. Den har tagits emot med stort intresse och nominerats till olika hållbarhetspriser inom branschen. Nästa steg är att utveckla försäljningen inom området HORECA men också att lansera en produktserie mot Dagligvaruhandeln i slutet på året. Vi som driver bolaget idag kommer från olika bakgrunder men drivs alla av en passion kring mat och hållbarhet samt en vilja att göra verklig skillnad och förändra synen på nya växtbaserade livsmedel. Företaget har sin produktion och utvecklingslokal i Masmo söder om Stockholm men som säljare kommer du framförallt att vara ute hos kunder och har möjligheten att jobba flexibelt. 

 

Arbetsuppgifter

 

  • Säljansvarig för området HORECA

  • Skapa kontakt med potentiella och nya kunder

  • Hantera relationsbyggande uppföljning med befintliga kunder

  • Vara lyhörd inför kundernas önskemål och försöka hitta den bästa lösningen

  • Ansvara för hela relations- och säljprocessen

Rollen som säljare omfattar även att organisera säljarbetet administrativt samt att ansvarar för segmentet HORECA. Det kan även innebära att köra ut prover till kunder och hålla i provlagningar. Att ta fram fram recept till kunder i samarbete med vår produktutvecklare och kock Ola Albrektsson. Det gäller att vara proaktiv och flexibel, och alltid med målet långsiktiga kundrelationer. Du ska kunna känna av vad kunden behöver hjälp med, och alltid erbjuda det lilla extra. I arbetet ingår att köra en del bil och att ta sig till kunden för att bygga relation, samt att besöka nya eventuella kunder framförallt i stockholmsregionen men även ute i landet. 

 

Övrig information 

 

Start: Enligt överenskommelse. Med hänsyn till eventuell uppsägningstid 

Omfattning: Heltid, tillsvidare 

Placering: Stockholm

Kontaktuppgifter: Ellinor Ancker ellinor@a2o.se

 

Vad vi erbjuder

Fördelaktigt optionsprogram för delägarskap

Möjligheten att bygga något riktigt stort! 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN NEDAN!

Grattis! Meddelandet är mottaget.

bottom of page