top of page
TEMPEH - PASTA PROVENCALE
Klassiker
4 portioner
-
320 g tempeh provencale
-
400 g färsk pasta (fettuccine)
-
400 g cocktailtomater
-
100 g babyspenat
-
2 st Mozzarella
-
1 bit Parmesan
-
Olivolja
-
Flingsalt
-
Svartpeppar
-
Sätt ugnen på 200C, lägg cocktailtomaterna på en plåt med flingsalt och olivolja. Baka tomaterna i ugnen 15-20min. När det är 5 minuter kvar, lägg in babyspenaten.
-
Koka pastan enligt instruktionerna. När den är klar, rör i olivolja.
-
Värm tempehn i mikron i 2 minuter eller värm i en kastrull
-
Riv sönder mozzarellan. Mosa tomaterna med en gaffel.
-
Lägg upp allt på tallrikar, riv över parmesanen, ringla olivolja och strö på nymald svartpeppar och flingsalt.
bottom of page